Over Camarate Training

Wie is Camarate Training?

Camarate Training is een trainingsinstituut en heeft de ambitie één van de beste business-to-business trainingscentra in Noord Holland te zijn.
Bedrijven zijn continu in beweging. Van medewerkers wordt dan ook verwacht dat zij zich door-ontwikkelen en bijscholen. Met deze groei van personeel houden wij ons elke dag bezig, zowel individueel als op organisatieniveau.

Wat doen wij?

Wij beschikken over een team zeer ervaren trainers en samenwerkende partners en hebben een compleet vaardigheden-aanbod voor bedrijven dat bestaat uit trainingsprogramma’s op het gebied van Security, ICT en Management. Onze specialiteit is het bieden van maatwerk trainingen voor uw opleidingswensen. Heeft u (meerdere) medewerkers die behoefte hebben aan een opleiding waarin een aantal specifieke wensen moeten worden behandeld? De cursusinhoud wordt op deze specifieke leerdoelen en het niveau van de cursisten afgestemd.

Traininglocatie met centrale ligging

Camarate Training is met haar hoofdkantoor gevestigd in Wognum langs de rijksweg A7. Op deze locatie zijn diverse trainingsfaciliteiten beschikbaar. Hoewel wij zeer actief zijn in Noord Holland, leveren wij onze diensten ook in de Randstad en de nabij gelegen provincies Flevoland en Friesland. Met een bevlogen team leveren wij diensten met een full service karakter.

 

Camarate Training

Wij geloven dat kennis geen macht is maar een kracht.

Ja, ik blijf graag op de hoogte!

Nieuws

19 mei 2020 Camarateict ICT nu ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd!

22 november 2019 Leren, studeren en up 2 date blijven.

Complete nieuwsoverzicht