Office Migratie

Waarom een office migratie training

Als de Office omgeving binnen de organisatie veranderd wil men zonder productiviteitsverlies zo snel mogelijk aan de slag en alles uit het Office pakket halen wat het te bieden heeft. Om zo snel mogelijk gebruik te maken van de nieuwe versie helpt Camarate training bij het omgaan met de nieuwe functies en laat je het maximale halen uit de verschillende programma’s.

Bij een nieuwe Office versie worden er honderden punten in de programma’s aangepast. Deze veranderingen hebben voornamelijk effect op de ‘normale’ handelingen binnen de programma’s, zoals het gebruik maken van het lint. Ook het opslaan van bestanden zal veranderen als men bijvoorbeeld kiest voor Office in de Cloud.

Het migreren naar een nieuwe Office omgeving betekent ook een grotere workload voor de helpdesk van de organisatie. Als de medewerkers op de hoogte zijn van de veranderingen en weten hoe ze hiermee om kunnen gaan, zal ok de workload op de helpdesk afnemen. De positieve invloed van de Office migratie training zal daarom op meerdere afdelingen binnen de organisatie merkbaar zijn.

Deze training voor uw organisatie

Camarate Training organiseert deze training op locatie,desgewenst binnen de eigen Office omgeving van de organisatie. Op deze manier word men goed voorbereid op het werken met de nieuwe Office omgeving.

Camarate Training

Wij geloven dat kennis geen macht is maar een kracht.

Ja, ik blijf graag op de hoogte!

Nieuws

19 mei 2020 Camarateict ICT nu ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd!

22 november 2019 Leren, studeren en up 2 date blijven.

Complete nieuwsoverzicht