Skype for Business

De training Skype voor eindgebruikers gaat over het softwarepakket Skype. Skype for Business is hét communicatie medium voor kantoren en bedrijven. Dit gaat veel e-mail voorkomen, mits medewerkers juist worden geïnstrueerd. Skype for Business (voorheen Lync) geeft u de mogelijkheid om effectiever en efficiënter samen te werken in een veilige omgeving. Interactie staat centraal bij het gebruik van Skype for business. Deze training wordt praktijkgericht verzorgd, dit betekent dat u tijdens de training “live” gaat Skypen.

Voor Wie?

Voor iedereen die wil leren werken met Skype for Business of meer willen halen uit de mogelijkheden van het pakket. Gaat u binnenkort werken met Skype voor bedrijven of bent u er al werkzaam mee en bent u nog niet helemaal wegwijs? De training Skype for Business zorgt ervoor dat u al het nodige leert om Skype optimaal te kunnen gebruiken.

Resultaat & Leerdoelen

Na afloop van de training Skype for business weet u welke voordelen, functies en toepassingen er zijn in het pakket en hoe dit kunt implementeren in uw eigen organisatie.

Doorlooptijd

De (standaard) training worden aangeboden voor één halve dag. Deze training kan worden gecombineerd met een terugkomdag om de opgedane kennis en vaardigheden te borgen bij de deelnemers.

Groepsgrootte

Het advies voor de omvang van de groep is voor deze training maximaal 8 á 10 personen.

Cursusmateriaal

Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van cursusmateriaal. Dit cursusmateriaal is inbegrepen bij de prijs.

Locatie

Camarate Training verzorgt de training, inclusief studiemateriaal bij u op locatie. Desgewenst verzorgen wij pc-notebooks en studiesoftware waar nodig. Wilt u de training graag op een andere locatie, dan is er de mogelijkheid om de cursuslocatie van Camarate Training te gebruiken.

Kosten

Neem voor de kosten van een maatwerk / incompany training contact op met onze opleidingsadviseur via: 0228-712392 of training@camaratetraining.nl”

Camarate Training

Wij geloven dat kennis geen macht is maar een kracht.

Ja, ik blijf graag op de hoogte!

Nieuws

19 mei 2020 Camarateict ICT nu ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd!

22 november 2019 Leren, studeren en up 2 date blijven.

Complete nieuwsoverzicht