Microsoft SharePoint

Microsoft SharePoint ondersteund een nieuwe manier van werken, met veel enthousiasme worden de mogelijkheden van SharePoint aan u overgebracht op verschillende niveaus. Deze training kan worden gevolgd op SharePoint Overview, Functioneel Beheer en Eindgebruikers niveau. Dit zorgt ervoor dat u de onderwerpen behandeld die nodig zijn voor uw dagelijkse werkzaamheden. Praktijkgericht aan de slag met een docent die geen vragen maar oplossingen kent binnen dit programma.

Voor Wie?

Deze training is geschikt voor iedereen die kennis wil maken met, of gaat werken met MS SharePoint en die meer inzicht wil hebben in de mogelijkheden van MS SharePoint. Deze training wordt veel gevolgd door Projectleiders, ICT afdelingen, ICT Managers en leden van projectgroepen.

Resultaat & Leerdoelen

Na deze training bent u bekend met de mogelijkheden en functionaliteiten van Microsoft SharePoint. Weet u waar de mogelijkheden voor tijdswinst liggen binnen uw werkzaamheden.

Doorlooptijd

De (standaard) trainingen worden aangeboden voor één dag. Deze training kan naar wens worden gecombineerd met een terugkomdag om de opgedane kennis en vaardigheden te borgen bij de deelnemers.

Groepsgrootte

Het advies voor de omvang van de groep is voor deze training 8 á 10 personen.

Locatie

Camarate Training verzorgt de training op locatie. Ook zorgt Camarate Training voor studiemateriaal. Desgewenst zorgt Camarate voor laptops op locatie. Naast het verzorgen van de training op klant locatie is er ook de mogelijkheid om de cursuslocatie van Camarate Training te gebruiken.

Kosten

Neem voor de kosten van een maatwerk / incompany training contact op met onze opleidingsadviseur via0228-712392 of training@camaratetraining.nl

SharePoint Functioneel gebruik

Microsoft SharePoint ondersteunt een nieuwe manier van werken, met veel enthousiasme worden de mogelijkheden van SharePoint aan u overgebracht op verschillende niveaus. Deze training is erop gericht om de cursist voor te bereiden op het werken met...

Lees meer
SharePoint Overview

Microsoft SharePoint ondersteunt een nieuwe manier van werken, met veel enthousiasme worden de mogelijkheden van SharePoint aan u overgebracht op verschillende niveaus. Onze SharePoint Trainingen kunnen worden gevolgd op meerdere niveaus: SharePoint Overview Functioneel Beheer Eindgebruikers training...

Lees meer

Camarate Training

Wij geloven dat kennis geen macht is maar een kracht.

Ja, ik blijf graag op de hoogte!

Nieuws

19 mei 2020 Camarateict ICT nu ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd!

22 november 2019 Leren, studeren en up 2 date blijven.

Complete nieuwsoverzicht