Microsoft Project

MS Project is een programma waarmee de voortgang van projecten gestructureerd bewaakt wordt. Deze training kan worden gevolgd op Basis, BasisPlus, Gevorderd en Expert niveau in uw versie (2010/2013/2016). Dit zorgt ervoor dat u de onderwerpen behandelt die nodig zijn voor uw dagelijkse werkzaamheden. Praktijkgericht aan de slag met een docent die geen vragen maar oplossingen kent binnen dit programma.

Voor Wie?

Deze training is geschikt voor iedereen die werkt met projecten en planningen. Projectmedewerkers, coördinatoren, projectleiders, etc. die meer inzicht willen hebben in de mogelijkheden, waar tijdswinst is te behalen met MSProject.

Resultaat & Leerdoelen

Na deze training;
– Bent u bekend met het opzetten van een projectplanning en de inzet van verschillende middelen.
– Bent u bekend met de mogelijkheden van voortgangsbewaking.
– Weet u waar de mogelijkheden voor tijdswinst liggen binnen uw werkzaamheden.

Doorlooptijd

De (standaard) trainingen worden aangeboden voor twee dagen. Het bestaat uit een intakeformulier met daaropvolgend de indeling op niveau. Deze training kan worden gecombineerd met een terugkomdag om de opgedane kennis en vaardigheden te borgen bij de deelnemers.

Groepsgrootte

Het advies voor de omvang van de groep is voor deze training 8 √° 10 personen.

Locatie

Camarate Training verzorgt de training bij u op locatie. Desgewenst kunnen wij ook zorgen van laptops inclusief studiesoftware. Al het overige cursusmateriaal word door Camarate verzorgd. Naast de klant locatie is er de mogelijkheid om de cursuslocatie van Camarate Training te gebruiken.

Kosten

Neem voor de kosten van een maatwerk / Incompany training contact op met onze opleidingsadviseur via 0228-712392 of training@camaratetraining.nl

Camarate Training

Wij geloven dat kennis geen macht is maar een kracht.

Ja, ik blijf graag op de hoogte!

Nieuws

19 mei 2020 Camarateict ICT nu ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd!

22 november 2019 Leren, studeren en up 2 date blijven.

Complete nieuwsoverzicht