Microsoft Office365

Optimaal Samenwerken

Microsoft Office 365 is het antwoord van Microsoft op de Cloud diensten. Het gebruik van Office 365 is op basis van Office 2016 in een online omgeving waarbij de gebruiker zijn bestanden in de “Cloud” op kan slaan. Deze manier van werken brengt een aantal veranderingen met zich mee. Aan de hand van een inventarisatie is het mogelijk om het programma op uw praktijksituatie af te stemmen. Hierdoor is het mogelijk om een gedetailleerd afgestemde training Office 365 te verzorgen. Tevens is het mogelijk om sjablonen, bestanden en andere voorbeelden die gebruikt worden in het dagelijkse werk, te integreren in de training Office 365. Hierdoor zal er een training ontstaan die nauw aansluit bij de situatie op de werkplek.

Kern van het programma

Voor Wie?

De training Office 365 is geschikt voor gebruikers van het Office 365 pakket, die de mogelijkheden willen leren kennen en gebruiken.

Resultaat & Leerdoelen

Na de training Office 365 bent u in staat om zelfstandig en effectiever te werken met Office 365.

Doorlooptijd

De (standaard) training worden aangeboden voor één dag. Het bestaat uit een intakeformulier met daaropvolgend de indeling op niveau. Deze training kan worden gecombineerd met een terugkomdag om de opgedane kennis en vaardigheden te borgen bij de deelnemers.

Groepsgrootte

Het advies voor de omvang van de groep is voor deze training maximaal 8 á 10 personen.

Cursusmateriaal

Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van cursusmateriaal. Dit cursusmateriaal is inbegrepen bij de prijs.

Locatie

Camarate Training verzorgt de training op locatie. Heeft u geen eigen devices? Geen probleem, Camarate Training kan waar nodig ook pc-notebooks en studiesoftware verzorgen. Naast het verzorgen van de training op klant locatie is er de mogelijkheid om de cursuslocatie van Camarate Training te gebruiken

Kosten

Neem voor de kosten van een maatwerk / incompany training contact op met onze opleidingsadviseur via 0228-712392 of training@camaratetraining.nl

Reinier Hartong
MS Office 365 & SharePoint trainer

Camarate Training

Wij geloven dat kennis geen macht is maar een kracht.

Ja, ik blijf graag op de hoogte!

Nieuws

19 mei 2020 Camarateict ICT nu ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd!

22 november 2019 Leren, studeren en up 2 date blijven.

Complete nieuwsoverzicht