Microsoft Excel

MS Excel vraagt een andere manier van denken, met veel enthousiasme wordt deze manier van denken aan u overgebracht op verschillende niveaus. Deze training kan worden gevolgd op Basis, Basis Plus, Gevorderd en Expert niveau in uw versie. Dit zorgt ervoor dat u de onderwerpen behandelt die nodig zijn voor uw dagelijkse werkzaamheden. Praktijkgericht aan de slag met een docent die geen vragen maar oplossingen kent binnen dit programma.

Kern van het programma

Voor Wie?

Deze training is geschikt voor iedereen die werkt met MS Excel en die meer inzicht wil hebben in de eigen mogelijkheden, waar tijdswinst is te behalen binnen MS Excel.

Resultaat & Leerdoelen

Na deze training;
Bent u bekend met de denk en werkwijze binnen MS Excel.
Weet u waar de mogelijkheden voor tijdswinst liggen binnen uw werkzaamheden.

Doorlooptijd

De (standaard) trainingen worden aangeboden van één dagdeel tot één hele dag. Voor elke training werken wij met een intakeformulier met daaropvolgend de indeling op niveau. Naar aanleiding van dit intakeformulier worden ook de leerdoelen geformuleerd, zodat onze trainer een op maat gemaakt programma in elkaar kan zetten en de cursus kan laten aansluiten op de wensen van de cursisten.

Groepsgrootte

Het advies voor de omvang van de groep is voor deze training 8 á 10 personen.

Cursusmateriaal

Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van de eigen software van de organisatie. Dit is herkenbaar voor de cursist, zodat deze er na de cursus gelijk mee aan de slag kan. Daarnaast verstrekken wij korte handleidingen waarin verschillende tips en trics staan welke de cursisten tijdens het werk kunnen gebruiken als naslagwerk.

Locatie

Camarate Training kan zorgen voor de volledige inrichting van het leslokaal, door middel van pc-notebooks en studiesoftware waar nodig. Naast de klantlocatie is er de mogelijkheid om de cursuslocatie van Camarate Training te gebruiken.

Kosten

De kosten voor een Excel training op locatie, inclusief intake en op maat gemaakt programma bedragen € 995,-. Wilt u gebruik maken van de cursuslocatie van Camarate en eventueel naslagmateriaal neem dan contact op met onze opleidingsadviseur via 0228-712392 of training@camaratetraining.nl

Peter Buijs
Microsoft/Officetrainer

Camarate Training

Wij geloven dat kennis geen macht is maar een kracht.

Ja, ik blijf graag op de hoogte!

Nieuws

19 mei 2020 Camarateict ICT nu ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd!

22 november 2019 Leren, studeren en up 2 date blijven.

Complete nieuwsoverzicht