Microsoft Excel

MS Excel vraagt een andere manier van denken, met veel enthousiasme wordt deze manier van denken aan u overgebracht op verschillende niveaus. Deze training kan worden gevolgd op Basis, Basis Plus, Gevorderd en Expert niveau in uw versie. Dit zorgt ervoor dat u de onderwerpen behandelt die nodig zijn voor uw dagelijkse werkzaamheden. Praktijkgericht aan de slag met een docent die geen vragen maar oplossingen kent binnen dit programma.

Kern van het programma

Voor Wie?

Deze training is geschikt voor iedereen die werkt met MS Excel en die meer inzicht wil hebben in de eigen mogelijkheden, waar tijdswinst is te behalen binnen MS Excel.

Resultaat & Leerdoelen

Na deze training;
Bent u bekend met de denk en werkwijze binnen MS Excel.
Weet u waar de mogelijkheden voor tijdswinst liggen binnen uw werkzaamheden.

Doorlooptijd

De (standaard) trainingen worden aangeboden voor twee dagen. Het bestaat uit een intakeformulier met daaropvolgend de indeling op niveau. Deze training wordt gecombineerd met een terugkomdag om de opgedane kennis en vaardigheden te borgen bij de deelnemers.

Groepsgrootte

Het advies voor de omvang van de groep is voor deze training 8 á 10 personen.

Cursusmateriaal

Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van cursusmateriaal. Dit cursusmateriaal is inbegrepen bij de prijs.

Locatie

Camarate Training zorgt voor de volledige inrichting van het leslokaal, door middel van pc-notebooks en studiesoftware waar nodig. Naast de klantlocatie is er de mogelijkheid om de cursuslocatie van Camarate Training te gebruiken.

Kosten

De kosten voor een open inschrijving bedragen €495,- p.p. De lunch, intake en het cursusmateriaal zijn hierbij inbegrepen. Neem voor de kosten van een maatwerk/Incompany training contact op met onze opleidingsadviseur via 0228-712392 of training@camaratetraining.nl

Peter Buijs
Microsoft/Officetrainer

Camarate Training

Wij geloven dat kennis geen macht is maar een kracht.

Ja, ik blijf graag op de hoogte!

Nieuws

19 december 2018 Security Awareness

19 december 2018 Office Migratie

Complete nieuwsoverzicht