Agenda

Nieuwe open inschrijving trainingen!

13 juni 2019: Microsoft Office365

De training Office365 is geschikt voor gebruikers van het Office365 pakket, of voor gebruikers die op korte termijn gebruik gaan maken van het Office365 pakket en hier zelfstandig en effectief mee aan de slag willen gaan. Office365 biedt naast de ‘standaard’ applicaties zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook nog veel meer andere mogelijkheden welke in de training allemaal behandeld worden. Na het volgen van deze training ben je in staat de mogelijkheden die Office365 biedt ook daadwerkelijk te gebruiken.

 

9 juli 2019: Security Awareness

Het werken met steeds meer geautomatiseerde systemen, werken in de cloud en digitale communicatie verreist van medewerkers een groot bewustzijn in de manier van werken. Zo is het correct gebruik maken van wachtwoorden en veilig omgaan met e-mail verkeer een greep uit de onderwerpen welke in de training behandeld zal worden. Niet alleen de digitale bewustwording word behandeld in de training, ook staan we stil bij een stuk wetgeving (AVG), veilig thuiswerken en hoe om te gaan met bedrijfsinformatie.

 

10 september 2019: Microsoft Excel 2013 en 2016

Werk je geregeld met Excel en doe je dit al jarenlang op dezelfde manier? Geef je dan nu op voor deze training! Vaak blijft men verder werken op de oude manier, terwijl er met een nieuwe Office versie schitterende tools beschikbaar gemaakt worden die u veel tijd en ergernis kunnen schelen! Alle deze tools en overige tips worden toegelicht en in de praktijk geoefend tijdens deze training. Heeft u specifieke vragen of leerdoelen, ook deze worden behandeld tijdens de training.

Bovenstaande trainingen worden op de locatie van Camarate Training gegeven in Wognum, door een gecertificeerde en gekwalificeerde training.

Wilt u meer weten over één van de bovenstaande trainingen, of wilt u en/of uw collega’s zich voor bovenstaande trainingen inschrijven, vul dan het contactformulier in, of mail naar info@camaratetraining.nl.

Camarate Training

Wij geloven dat kennis geen macht is maar een kracht.

Ja, ik blijf graag op de hoogte!

Nieuws

19 mei 2020 Camarateict ICT nu ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd!

22 november 2019 Leren, studeren en up 2 date blijven.

Complete nieuwsoverzicht